ParaNormica Consulenten
ParaNormica Consulenten
24u/24 Service Telefoonlijn
24u/24 Service Telefoonlijn
0907 555 05
+32 907 555 05
24u/24 Bel Lijn - € 2 per minuut.
24u/24 Bel Lijn - € 2 per minuut.
Gratis Nieuwsbrief
0 9 0 7 5 5 5 0 5
+32 907 555 05
ParaNormica Consulenten
ParaNormica Consulenten
24u/24 Service Telefoonlijn
24u/24 Service Telefoonlijn
0907 555 05
+32 907 555 05
24u/24 Bel Lijn - € 2 per minuut.
24u/24 Bel Lijn - € 2 per minuut.

Wat heeft morgen voor u in Petto? – Bekijk nu de wekelijkse horoscoop!

Onze huisastroloog Ludo Legein berekende, door middel van de stand van de planeten, waaraan u zich de komende week mag verwachten!

Bij elk sterreteken staat ook de krachtsteen die bij dat teken hoort. De eigenschappen van elke steen helpen zijn eigenaar om de iets moeilijkere periodes uit het leven te overbruggen. Een krachtsteen, al dan niet verwerkt in een sierraad, is dan ook de ideale talisman/geluksbrenger. De vermelde geuren bij elk teken van onze zodiac, worden aangewend in aroma-therapie. Deze geuren hebben zowel een puriferend, kalmerend als een vitaliserend effect en kunnen jou helpen bij het openzetten van je chacra’s. Ze zijn te verkrijgen op onze beurzen onder de vorm van zuiverende wierrook en etherische oliën. Ook de sterrebeeld-stenen zijn verkrijgbaar. Info via info@paranormica.be

Bel onze astrologen voor jouw persoonlijke horoscoop!

ram

Speculaties zijn nu gunstiger geworden, maar volg natuurlijk altijd wel je intuïtie. Geld wordt op gelukkige en leuke manieren verdiend. De financiële mogelijkheden komen vanzelf op je weg terwijl je je vermaakt…

stier

U heeft nu heel wat meer vertrouwen in uw sociale kwaliteiten dan lange tijd het geval is geweest, net als in uw oordeel. U jaagt actief na wat u wilt bereiken en u begint met een charmeoffensief

tweelingen

Op het gebied van uw financiën is er momenteel weinig verandering. Toch lijken speculaties nu gunstig te verlopen. Overdrijf echter niet en volg hierbij steeds uw intuïtie.

kreeft

Emotionele gezondheid wordt een grotere factor in uw fysieke gezondheid. U kan zich lichamelijk fit voelen, maar als uw stemmingen of gevoelens niet helemaal in orde zijn, voelt u zich toch maar slapjes.

leeuw

Probeer je uitgavenpatroon wat onder controle te brengen. Daarvoor hoef je je geen dingen te ontzeggen die je nodig hebt, maar wel dat je je financiële leven zodanig indeelt dat je je doelstellingen kunt halen.

maagd

Uw voorspoed is nog verbeterd. Het is nu uiterst gunstig om te speculeren, maar speculaties met ingecalculeerde risico’s werken momenteel het best. Doe liever ook niets overhaast.

weegschaal

De poorten van de overvloed staan voor u wijdopen en de kosmos giet zijn rijkdom naar binnen. U moet er echter iets mee opbouwen, dit is niet alleen voor persoonlijk gebruik !

schorpioen

Succes in de buitenwereld lijkt momenteel uw hoogste verplichting. Blijf u richten op maatschappelijke doeleinden. Als u het juiste doet, leidt dat tot de juiste gevoelens en stemmingen.

boogschutter

Tracht momenteel van uw gezondheid wat meer in de gaten te houden. Rust en ontspan wat meer (al is dat misschien lastig), luister naar uw lichaam en concentreer u vooral op de essentiële zaken.

steenbok

Verbeter uw gezondheid met intensieve lichaamsoefening. Probeer te zorgen voor regelmaat. Zuiveringskuren zijn nog steeds heilzaam. Houd ook uw seksuele activiteit wat beter in balans.

waterman

Ware voorspoed is altijd gericht op de welvaart van anderen. Voorspoed is immers nooit een “eenrichtingsverkeer”. Uw eigen voorspoed komt dezer dagen op een heel natuurlijke wijze.

vissen

Je lijkt nu erg perfectionistisch in de liefde. Genezers en collega’s zijn nu erg aanlokkelijk. Een goede gezondheid betekent voor jou ook een gezond liefdesleven en huwelijk, net zo goed als fysieke gezondheid.