ParaNormica Consulenten
ParaNormica Consulenten
24u/24 Service Telefoonlijn
24u/24 Service Telefoonlijn
0907 555 05
+32 907 555 05
24u/24 Bel Lijn - € 2 per minuut.
24u/24 Bel Lijn - € 2 per minuut.
Gratis Nieuwsbrief
0 9 0 7 5 5 5 0 5
+32 907 555 05
ParaNormica Consulenten
ParaNormica Consulenten
24u/24 Service Telefoonlijn
24u/24 Service Telefoonlijn
0907 555 05
+32 907 555 05
24u/24 Bel Lijn - € 2 per minuut.
24u/24 Bel Lijn - € 2 per minuut.

Weten wat de toekomst brengt?

Sinds mensenheugenis, en dat in alle culturen en werelddelen, heeft de mens geprobeerd om de toekomst te voorspellen. Door de toekomst te ontsluieren, wou men de onzekerheid van het dagelijkse bestaan doorbreken. Mediums, orakels, sjamanen, tovenaars en zieners slaagden erin om, via hun aangeboren Gaven, een poort te openen naar de kosmos. Via hun boodschappen en visionaire ingevingen was het mogelijk om de juiste beslissingen te nemen. Vandaar dat, door alle culturen heen, helderzienden en sterrenwichelaars hebben gefunctioneerd als raadgevers van koningen en keizers. Denk maar aan figuren als Jeanne d´Arc, Nostradamus, Rasputin, Edgar Cayce enz… Maar ook van meer hedendaagse machthebbers is geweten dat ze zich lieten advizeren door astrologen en helderzienden. (cfr. de zaak “Greetje Hoffman” bij voormalige Nederlandse Koningin Juliana en voormalig Amerikaans president Ronald Reagan, …)

Het lot in eigen handen

Ook in Vlaanderen hebben wij een aantal bekende helderzienden die hun kunnen reeds meer dan eens hebben bewezen. Een aantal onder hen werkt zelfs geregeld samen met de gerechtelijke diensten i.v.m. opsporingen en verdwijningen. Denk hierbij maar aan namen als paragnost Tarkild Delaere, medium Chrisje Bressinck, waarzegster Irena Leavens, kaartlegster Emmy Kelders, bloemenmedium Mariëlle… De gekendste kan je trouwens ook regelmatig aantreffen op de ParaNormica-beurzen. Zij verschijnen in televisieprogramma’s en doen jaarlijks voorspellingen voor tijdschriften en kranten. Enkelen onder hen tellen heel wat bekende Vlamingen en succesrijke zakenmensen onder hun klandizie…

Boek een unieke Belevenis. Waarzeggers op uw event!

De gasten zoeken zelf de kaarten intuïtief uit, waarna de waarzeg(st)er de kaarten gaat interpreteren en zich waagt aan de onthulling en voorspelling. Zo komen uw gasten op zeer bijzondere manier iets te weten over zichzelf en de kansen in de toekomst. Er zijn verschillende prijscategoriën, al naargelang de bekendheid van de door u verlangde paragnost/kaartlegger. Er wordt ook een kilometervergoeding aangerekend bovenop de boekingsprijs. Betaling van het honorarium aan de paragnosten geschiedt contant voorafgaande aan het optreden bij optredens op Privé-feest basis. Voor bedrijven en instellingen geldt dat de betaling van het honorarium van de artiest geschiedt per overschrijving. Deze betaling dient uiterlijk 7 dagen voor het optreden te zijn ontvangen op de bankrekening van vzw ParaNormica. Tenzij anders overeengekomen. Neem gerust met ons contact op, wij zoeken naar een oplossing op maat voor jouw feestje.